RING OSS -

Industriportar Örebro

RING OSS -

Om oss

Vi har många års erfarenhet av försäljning, montering och underhåll av industriportar i Örebro. Vi arbetar med marknadens bästa produkter och våra industriportar är utvecklade för det nordiska klimatet. 

Kompletta lösningar för industriportar

När du köper industriportar av oss hjälper vi dig med  allt arbete, från en första rådgivning och mätningar om du önskar det, till montering och eventuella ombyggnationer och justeringar som uppstår i samband med installationen av industriporten.

Vi erbjuder automatik och tillbehör till alla industriportar i Örebro som vi säljer. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla porten eller dörren. Vi har kvalitetsprodukter för både stora och små verksamheter.

Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter och industriportar i Örebro som vi säljer. Du kan till exempel välja ett serviceavtal där vi utför vi löpande, dokumenterad service anpassad efter verksamhetens förutsättningar. Enligt Boverkets riktlinjer innebär det minst 2 gånger per år.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Kontakta oss om du behöver experter på industriportar i Örebro!