RING OSS -

Industriportar Örebro

RING OSS -

Industriportar

Vi har många års erfarenhet av att sälja och montera industriportar i Örebro med tillhörande automatik. Vi erbjuder även olika typer av serviceavtal, antingen vid behov eller regelbundet underhåll i förebyggande syfte. Du kan också boka en kostnadsfri konsultation när du ska köpa industriportar i Örebro av oss!

Bästa möjliga service och garanti

Vi vill vara säkra på att de industriportar i Örebro som vi levererar uppfyller just dina behov, sett till din verksamhet. Vi hjälper till att anpassa din industriport efter dina önskemål, och för att göra våra portlösningar än mer kompletta erbjuder vi även:

Garanti: De industriportar vi säljer är framtagna och utvecklade för det nordiska klimatet, och för att ytterligare garantera din trygghet får du 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik när du köper industriportar av oss. Vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma med sitt köp.

Service: Du kan även anlita oss som servicepartner. Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter vi säljer. Vi står till våra kunders förfogande när det gäller serviceärenden och underhåll. Behöver du reservdelar ordnar vi givetvis även det.

Industriservice: Regelbunden service gör din anläggning mer driftsäker. Vi har mångårig kunskap och erfarenhet av arbete med industriportar, grindautomatiker, vädertätningar och lastbryggor av de flesta fabrikat. Med ett serviceavtal utför vi löpande, dokumenterad service anpassad efter verksamhetens behov. Vilket enligt Boverkets riktlinjer innebär minst 2 gånger per år.

Kostnadsfri konsultation: Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation på plats om du som kund vill ha råd inför ett köp av industriportar i Örebro. Då kan någon av våra erfarna medarbetare se hur det ser ut på platsen och göra en bedömning av vilken typ av industriport som bäst lämpar sig för just din verksamhet. 

Stort utbud av högkvalitativa industriportar 

Våra industriportar i Örebro kan levereras i olika utföranden, konstruktioner och modeller – anpassade efter din verksamhet och vad som fungerar smidigast där. Vi har industriportar tillämpade för kommersiella fastigheter, lantbruk och industrier, och efter många års erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs av industriportar i Örebro för att hålla måttet i det nordiska klimatet. Därför har vi valt att arbeta med väl utvalda produkter av högsta kvalitet. Behöver du industriportar i Örebro har vi garanterat en lösning för dig!

Anpassade industriportar i Örebro för din verksamhet

Oavsett vilken typ av industriportar i Örebro du behöver så hjälper vi dig fram till den rätta produkten för dig och din verksamhet. Du kan känna dig trygg med att låta oss sköta hela projektet – allt från rådgvning kring industriport och automatik, till mätning, montering och eventuella byggjobb som uppkommer i anslutning till installationen av din industriport. Vi sköter även bortforsling av den gamla porten eller dörren om det är aktuellt.

Du kan effektivisera din verksamhet ännu mer genom att komplettera en industriport eller grind med automatiska anordningar som kraftfulla motorpaket och styrsystem. Vi erbjuder många funktionstillbehör och kan enkelt anpassa automatiken efter dina behov. Vi samarbetar med flera leverantörer inom automation och kan på så sätt skräddarsy automatiska lösningar för just din verksamhet.

Alla våra automatiska anordningar är CE-märkta och industriportarna är testade och godkända tillsammans med automatik på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Olika typer av industriportar

Fördelar med våra industriportar och tillhörande automatik:

  • Industri-takskjutport: Takskjutporten är Sveriges mest sålda industriport. Mycket tack vare dess stora användningsområde och oändliga varianter. Den passar sig lika bra i tunga industrier, som inom jordbruk, varuintag, parkeringshus och dylikt. Takskjutporten är en driftsäker industriport, perfekt för alla sorters portöppningar. Den här industriportens flexibla skensystem optimerar portöppningen även om utrymmet är begränsat. Med olika typer av motorstyrningar och funktionstillbehör, dörrar, fönster, helglasade sektioner, diverse färger och material, är det lätt att anpassa industriportarna efter både verksamhetens krav och arkitektur. Vi arbetar med industri-takskjutportar från Crawford Entrematic och Nordport.
  • Industri-vikport: Låga underhållskostnader och låg miljö- och energiåtgång är vikportens främsta egenskaper. Vikporten går dessutom att anpassa helt efter verksamhetens krav vad gäller säkerhetsklassningar och arkitektur. Vikporten har få rörliga komponenter och är kraftfullt dimensionerad med rejäla beslag samt 60-70 millileter tjocka sektioner. Våra industri-vikportar kommer från Reco Port.

Behöver du industriportar i Örebro kan vi garanterat hjälpa dig!